Piațeta Cazino din Mamaia, locul unde s-au pierdut cei mai mulți copii: polițiștii fac acțiuni de informare

0
233

În Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia are loc o acțiune desfășurată de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în parteneriat cu reprezentanți ai A.N.I.T.P.,ce face parte din campania de prevenire a disparițiilor de minori de pe litoralul românesc “Mami, știi unde sunt?”.

”Primim apeluri la 112 unde se sezisează dispariția copilului.Ne deplasăm în cel mai scurt timp la fața locului, unde luăm legătura cu părinții,care de cele mai multe ori nu ne dau multe indicii, despre împrejurările în care s-a pierdut copilul, aceștia lăsându-i nesupravegheați și până la două ore (…) În această acțiune sunt agrenate mai multe forțe de jandarmi, pompieri, scafandrii, luăm legătura cu toată lumea și pornim în căutarea copilului”, a spus agentul Lucian Cruceru.

Îngrijorător este faptul că minorii dispăruți au vârste fragede, începând de la 3 ani, iar polișiștii doresc să atragă atenția părinșilor neglijenți pentru a evita tragedii.

Majoritatea sesizărilor au fost din stațiunea Mamaia, cu vârste începând de la trei ani. Este un fenomen îngrijorător și trebuie să atragen atenția și să tragem un semnal de alarmă pentru ca părinții să înțeleagă că o clipă de neatenție poate duce adevărate nenorociri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Andreea Iliescu.

M.G. L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.