Piatra de moară legată de gâtul lui Stelian Ion: locuinţa ANL obţinută în mandatul lui Mazăre. Ce spune candidatul despre contractul de chiriaş acasă la părinţi

0
1285
Stelian Ion- USR

Pentru a obţine o garsonieră de la RAEDPP, în mandatul de primar al lui Radu Mazăre, Stelian Ion “a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul”, susţine Newsweek România, care a postat şi documente obţinute de la Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa.

Iată ce menţionează Newsweek ca fiind nereguli: “1. deși era tolerat în spațiu în apartamentul părinților, a încheiat peste noapte un contract de închiriere cu tatăl său contra sumei de 100.000 de lei vechi (10 lei noi) lunar; 2. a declarat în fals că are un handicap grav care necesită însoțitor, deși era contrazis chiar de actele medicale pe care el însuși le-a depus la dosar; 3. a declarat numai parțial venituri și nici măcar cele declarate nu se încadrau la punctajul obținut; 4. a declarat în fals că lucra la o instituție publică, deși era avocat. În total, Stelian Ion și-a crescut fraudulos punctajul cu cel puțin 27 de puncte (din rezultatul final de 81)”.  

Faţă de informaţiile apărute în spaţiul public, reacţia deputatului StelianIon, care este candidat la Primăria Constanţa, a fost: “Sunt minciuni, e inadmisibil să intre aşa în viaţa oamenilor. Voi ieşi într-o conferinţă de presă, cu documente. Văd că pe cineva deranjează candidatura mea”.

Stelian Ion a precizat că nu îşi mai aminteşte exact toate datele documentele depusela RAEDPP, pentru că solicitarea a fost depusă acum 15 ani, aşa că va căuta şi el toate actele: “Nu mai ştiu exact partea cu închirierea (faptul că a depus act prin care arăta că este chiriaş în casa tatălui său – n.r.), dar probabil că am făcut un astfel de contract, pentru că la vremea respectivă, când am depus dosar la ANL, mi se tot cereau diverse acte”, a declarat, pentru Focus Press, Stelian Ion.

Referitor la boală, Stelian Ion a declarat că nu a depus acte că ar avea handicap, ci acte care dovedesc boala de care suferă, faptul că a avut TBC şi astm.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.