Piețele Tomis III, Tic Tac și Cireșica vor funcționa în continuare. Iată ce spune primarul Vergil Chițac

0
499

Urmare a Hotărârii 52, piețele agroalimentare și-au suspendat activitate începând de luni, 9 noiembrie a.c., funcționând doar piețele ce sunt amenajate în spații deschise.

Cu toate acestea, deși în municipiul Constanța, primarul Vergil Chițac a anunțat prin intermediul paginii de socializare a Primăriei Constanța că piețele Tomis III, Tic Tac și Cireșica își vor suspenda activitate, la o zi distanță de acest anunț, duminică, 8 noiembrie tot acesta informa cetățenii că merge în piețe să discute cu prodfucătorii locali pentru a implementa soluții care le vor permite să își continue activitate, anume, spunea primarul Vergil Chițac:

– vom constitui piețe în exteriorul acelora care se închid;

– acolo unde nu vom putea organiza piețele în exterior, vom direcționa producătorii către locurile rămase libere în piețele care nu se închid.

Astfel, astăzi, primarul Chițac a postat pe pagina sa de socializare faptul că aceste piețe vor funționa în continuare:

Dragi constănțeni, în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu producătorii care își desfac marfa în piețe, am reușit să găsim soluții astfel încât piețele Cireșica, Tomis III și Griviței să poată funcționa în continuare. Caut rezolvări cât mai rapide și cât mai corecte astfel încât nimeni să nu aibă de suferit: nici producătorii, nici dumneavoastră”, a scris Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.