”Pistolarul” de la Filicori a fost trimis în judecată

0
1473
Gabriel Matyas a fost trimis în judecată pentru incidentul de la Filicori

Tânărul cercetat pentru împușcăturile din zona cafenelei Filicori a fost trimis în judecată. Procurorii au finalizat faza de urmărire penală și au înaintat dosarul în instanță, fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța.

Este vorba despre despre Gabriel Matyas, trimis în judecată pentru răfuiala de pe data de 17 noiembrie 2020, când, în urma unor reglări de conturi, a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauziuc. Alături de el a fost deferit justiției și Alexandru Ciocan, din Medgidia, cunoscut pentru mai multe răfuieli de acest gen. În același dosar mai apare și Andrei Valentin Șerban, în calitate de parte vătămată, el fiinid persoana împușcată.

Așa cum au reținut polițiștii la vremea respectivă, „Polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați, pe 17 noiembrie, cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații. Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă”, potrivit IPJ Constanța.

Tânărul a fost reținut, inițial, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, după care a fost propus pentru arestare, însă judecătorii au decis ca tânărul să fie plasat în arest la domiciliu.

După o lună și puțin, dosarul a ajuns în instanță, iar procurorul de cameră preliminară urmează a stabili dacă înaintarea rechizitoriului s-a făcut cu respectarea tuturor procedurilor.

D.A.

Citește și: Pistolarul de la Filicori, scos cu cătușe din sediul IPJ și dus în fața magistraților cu propunere de arestare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.