PMP Constanța vrea să reorganizeze din temelii sistemul medical

0
174
Claudiu Palaz și Elena Băsescu

Elena Băsescu, Claudiu Palaz și Ioana Constantin vorbesc, la Constanța, despre alegerile parlamentare din acest an, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PMP.

“Campania electorală pentru alegerile parlamentare se desfășoară atipic în această perioadă. Alături de noi este Ioana Constantin, dar și candidata la Camera Deputaților Elena Băsescu“, a spus Claudiu Palaz.

“Am tras niște concluzii de etapă. Oamenii au fost receptivi cănd am venit cu proiectele PMP, anume: revenirea la alegerea primarilor în două tururi, digitalizarea, reducerea parlamentarilor la 300, dar și la proiectul ce are în vedere pachetul pentru creșterea natalității. Oamenii mi-au ridicat probleme majore, anume branșarea la rețeaua de gaze, în localitățile constănțene. PMP are un proiect major și anume <<Gaze naturale pentru toți românii>>, dar trebuie schimbată legislația în acest sens”, a declarat, la rândul ei, Elena Băsescu, în cadrul conferinței.

Ioana Constantin, secretarul adjuct PMP, susține, la fel ca și Claudiu Palaz că această campanie este una atipică. ”Avem un Program: <<Miscăm Romănia>>”.

”Am redepus un nou proiect ce vizează sănătatea, reorganizarea din temelii a sistemului medical. Din întreaga UE, alocările bugetare, mă refer la infrastrucura sistemului de sănătate și pachetele pacienților sunt cele mai mic. Adevărul este că nu s-a investit. Avem o politizare excesivă în sănătate și educație. Avem doar 24 de paturi pentru arși, și au trecut 5 ani de la Colectiv, și uitați ce s-a întâmplat la Piatra Neamț. Avem o țară fără avize”, a declarat Ioana Constantin”.

Secretarul adjunct al PMP mai susșine și faptul că USR a furat sloganul: ”Mai puțini parlamentari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.