PMP Medgidia: Vrabie zboară!

0
619

PMP Medgidia anunţă că i s-au alăturat noi membri, începând de miercuri, 12 august. Vicepreședintele USR Medgidia, Viorel Petrean, membrii fondatori, Ghiea Daniela și Gîrbă Victoria s-au alăturat PMP Medgidia.
„Astăzi, am decis să demisionez din USR. Am fost ales în mod democratic și transparent vicepreședinte al filialei USR Medgidia pentru patru ani. Viziunea mea politică nu se mai identifică cu acest partid, în care interesele de clan primează în fața valorilor și principiilor care au fost retrogradate la nivel de slogan. Cred că în anul 2020, a face politică înseamnă cu totul altceva. Cred că valoarea unui partid politic rezidă în oamenii pe care îi atrage și promovează mai presus de interesele obscure”, a declarat Viorel Petrean
„Salut venirea noilor colegi în PMP. Mă bucur și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordă mie și echipei PMP Medgidia. Îi asigur de maximă deschidere pentru ideile și principiile lor corecte față de administrația Vrabie care este nocivă pentru Medgidia. Le urez spor și putere de muncă”, a declarat Claudiu Palaz, iar concluzia PMP este, după aceste noi “achiziţii”: “Vrabie zboară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.