Polaris dă startul distribuirii gratuite a pubelelor galbene pentru colectarea separată a deșeurilor

0
28

Polaris M Holding – Constanța dă startul distribuirii gratuit a pubelelor galbene pentru colectarea separată a deșeurilor. Astfel, în perioada 12.04-16.04.2021, Polaris va distribui pubelele conform următorului program:

LUNI – 12.04- strada Flămânda, strada Ștefan Mihăileanu.

MARȚI – 13.04 – strada Artileriei, strada C. Dobrogeanu Gherea, strada General Eremia Grigorescu, strada Ioan D. Chirescu.

MIERCURI – 14.04 – strada Ioan N. Roman, strada Maior Gheorghe Murea, strada Panait Moșoiu, strada Topraisar.

JOI – 15.04 – strada Călărași, aleea Romulus, aleea Remus.

VINERI – 16.04 -strada Călugăreni, strada Castanilor, strada Luminișului.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

Polaris informează proprietarii gospodăriilor, care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor, că își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul instituției, respectiv str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case. Colectarea selectivă începe de acasă! Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal. Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei“, susțin reprezentanții Polaris.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Singura soluție este să colectăm selectiv și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.