Polaris M Holding a decis să curețe Podul de la Butelii pentru ca materialul antiderapant împrăștiat în primele luni ale anului să nu afecteze structura construcției

0
507

În data de 5 martie, angajații Polaris M Holding au intervenit pe Podul de la Butelii, pentru curățarea pereților acestuia. Acțiunea a fost prezentată, sub forma unor imagini, de chiar city-managerul municipiului, Felicia Ovanesian.

Solicitați să ofere mai multe detalii referitoare la această acțiune, reprezentanții Primăriei Constanța au transmis, oficial, următoarele: În perioada ianuarie-februarie 2021 s-au desfășurat activități de curățare a zăpezii și gheții, precum și combatere a poleiului pe arterele de circulație din municipiul Constanța, care au necesitat împrăștierea unor cantități substanțiale de clorură de sodiu. Aceste operațiuni periclitează structura și materialele componente ale Podului de la butelii, prin eroziunea specifică cauzate de folosirea clorurii de sodiu. În urma monitorizării și inspecțiilor vizuale efectuate în teren, pentru evitarea degradării acestuia, ce ar putea avea impact asupra siguranței structurale, precum și pentru menținerea acestuia în condiții optime de exploatare, s-a constatat faptul că se impun lucrări de intervenție, încă din primele faze de dezvoltare a deteriorărilor provenite din folosirea materialului antiderapant. Astfel, S.C.POLARIS M HOLDING a luat decizia de realizare a unor operațiuni de spălare pentru îndepărtarea stratului dens de clorură de sodiu depus pe pereții podului, fiind prestatorul care a împrăștiat substanța”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.