Se oprește apa în mai multe zone din Constanța în noaptea de 17 spre 18 martie 2021

0
1331
Fără apă. FOTO Alexandra VASILE

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la nivelul rețelei de energie electrică din incinta Stației de Pompare Călărași, municipiul Constanța, RAJA S.A. va fi nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, în noaptea de 17 spre 18 martie 2021, în intervalul orar 24.00 – 04.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona Centrală, Peninsulă, Casa de Cultură, Tomis I, Tomis II, precum și cei de pe bd. Mamaia. 

“Ne cerem scuze tuturor abonaților, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmite regia.

UPDATE:

Totodată în intervalul orar mai sus menționat utilizatorii din cartierul Faleză Nord vor avea apă cu presiuni scăzute la robinete, iar cei de la etajele superioare lipsa totală a acesteia.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.