Polaris va dezinfecta, săptămânal, străzile din apropierea școlilor constănțene

0
109

Primăria Constanța, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, a igienizat în detaliu, în ultimele trei zile, spațiile de jur-împrejurul unităților de învățământ din oraș. La fiecare școală, grădiniță, creșă sau liceu au fost spălate și dezinfectate aleile, străzile care conduc spre intrare, scările de acces și toate elementele de mobilier urban montate în zonă.

Pentru dezinfecție s-a folosit un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor, fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor.

Aceste acțiuni vor intra în programul săptămânal al operatorului de salubrizare. Mai mult, acolo unde lipsesc, vor fi montate coșuri de gunoi.

„Pentru ca eforturile municipalității să fie vizibile, este nevoie ca fiecare dintre noi să menținem această curățenie. Dacă nu ne pasă de sănătatea noastră, poate ne pasă de cea a copiilor noștri și de faptul că locul în care petrec aproape la fel de mult timp ca acasă trebuie să fie igienic“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.