Poliția franceză a confiscat toate pachetele trimise din România printr-o firmă de curierat

0
2828
Poliția franceză controlând coletele - Foto: dispora.ro

Poliția franceză a confiscat toate pachetele trimise din România printr-o firmă de curierat. Din primele concluzii se pare că în pachete Poliția Franceza a descoperit atât alcool cât și diferite sume de bani, nu foarte mulți dar totuși reprezintă un lucru ilegal.

Cetățenii români la predarea coletelor spre a fi trimise sunt întrebați și puși să semneze pe propria răspundere asupra faptului că nu trimit alcool, bani sau țigări, dar se pare că deseori se declară în fals. Chiar dacă atât alcoolul cât și banii au fost depistate în doar 2/3 colete, Poliția franceză a dispus confiscarea si distrugerea întregului transport, adică 500 de colete în total.

”Din nefericire, ieri seară un echipaj francez de poliție a deschis și care, într-o manieră abuzivă tot conținutul pachetelor ce trebuiau sa ajungă la cetățenii români din Franța. Întrucât este o situație extrem de neplăcuta, vom lua legătura cu toți clienții care au trimis pachete în aceasta săptămâna și le vom oferi explicații”, au precizat cei de la Eurotur Bârlad, potrivit diaspora.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.