Polițiștii au verificat 60 de localuri din județ, la scurt timp de când acestea au fost redeschise

0
125
Sursa foto: IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au desfășurat o acțiune de verificare în mai multe zone aparținând secțiilor rurale din județ. În urma activităților au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 54.000 de lei.

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală au desfășurat, joi, în intervalul orar 18.00 – 24.00, o acțiune, în vederea prevenirii și combaterii faptelor comise cu violență și a infracțiunilor la regimul rutier, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

La activități au participat aproximativ 120 de forțe de ordine, fiind angrenați polițiști de ordine publică, polițiști rutieri, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis.

Astfel, au fost verificate peste 60 de localuri, piețe, precum și 14 parcuri, fiind legitimate peste 500 de persoane. În urma activităților, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, dintre care 93 la Legea 55/2020 și 8 la Legea 61/1991.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.