Polițiștii din Năvodari au stat cu radarele pe șoferii care se cred Schumacher

0
290
Sursa foto- IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat, în acest weekend, o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru verificarea respectării vitezei legale.

Astfel, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei, dintre care 26 pentru depășirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise. De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Exemple:

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226 cu viteza de 94 km/h într-o zonă cu limita legală de 50 km/h. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 27 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord cu viteza de 161 km/h într-o zonă cu limita legală de 40 km/h.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.