Polițiștii locali au aplicat sancțiuni de aproximativ 25.000 de lei, într-o zi

0
301

Vineri, 26 februarie a.c., polițiștii locali au intervenit pe raza Serviciului Ordine Publică Sud pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, eradicarea comerțului stradal neautorizat și verificarea respectării măsurilor de protecție și a prevederilor legale privind curățenia și circulația pe drumurile publice.

În cadrul controalelor de vineri, polițiștii locali au verificat nouă societăți comerciale, au legitimat 216 persoane și au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.090 de lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative din domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.

Totodată, au fost verificate și zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Polițiștii locali vor desfășura în mod constant astfel de acțiuni de prevenire și combatere a ilegalităților, pentru reducerea numărului de fapte antisociale.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.