Polițiștii locali constănțeni, în proximitatea școlilor și a liceelor

0
173

Polițiștii locali constănțeni susțin că sunt prezenți zilnic în perimetrul unităților de învățământ, pentru a asigura protecţia şi siguranţa elevilor.

Echipele Serviciului de Ordine Publică acționează în zona de acces în școlile și liceele din municipiul Constanța, în intervalele orare în care se efectuează intrarea și ieșirea elevilor de la cursuri, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor, precum și pentru păstrarea distanței corespunzătoare și evitarea aglomerării de persoane, ca măsură de prevenție a răspândirii SARS-CoV-2.

De asemenea, polițiștii locali cu atribuții privind circulația rutieră acționează în proximitatea instituțiilor de învățământ, pentru a asigura fluența traficului rutier și pietonal.

„Polițiștii locali sunt și vor fi prezenți în perimetrul unităților de învățământ pe tot parcursul anului școlar, în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor“, transmite Primăria Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.