Un mort și cinci răniți după o încăierare cu cuțitele și nici un arestat preventiv

0
3520
Mascații tulceni au intervenit pentru a asigura zona. FOTO FP

În urmă cu mai bine de zece zile, la începutul lunii februarie, un scandal de amploare a avut loc într-o locuință din Babadag, cu ocazia unei petreceri. Un bărbat a murit pe loc, iar alți cinci, printre care și minori, au fost răniți după ce s-au luat la bătaie cu cuțitele. După atâta timp, procurorii nu au dispus nici o măsură preventivă în acest dosar.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, există în lucru un dosar penal „având ca obiect un conflict petrecut la data de 06.02.2021, într-un imobil din orașul Babadag, județul Tulcea, în care au fost implicate mai multe persoane, urmare căruia s-a produs decesul victimei A.K. și rănirea altor cinci persoane“.

Alte informații nu au fost oferite, pentru că „există riscul periclitării rezultatului anchetei“ dar procurorii au precizat că „până la această dată nu au fost înaintate instanței propuneri privind luarea unor măsuri preventive privative de libertate“, fără a înainta detalii.

Drept urmare, pe străzile din Babadag umblă în continuare liberi, cuțitari care nu par a se da în lături de a tăia pe cineva.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.