Polițiștii locali le-au bătut în poartă celor care și-au lăsat sacii de gunoi pe trotuar

0
423

Reprezentanții Poliției Locale au aplicat, din nou, sancțiuni locatarilor care și-au depozitat gunoiul pe domeniul public, în mod impropriu. Angajații primăriei au verificat dată locuitorii zonelor de case respectă prevederile privind gestionarea deșeurilor.

Astfel, în cursul zilei de marți, 28 septembrie, polițiștii locali din cadrul primăriei au luat la pas cartierele de case, în ziua în care firma de salubrizare urma să ridice gunoiul. Așa cum era de așteptat, nu toată lumea și-a scos gunoiul în pubelele speciale, iar mulți au întins pe trotuarul aparținând domeniului public fel și fel de deșeuri, de la ambalaje până la scaune de toaletă și alte obiecte rezultate în urma renovării.

Așa se face că polițiștii locali le-au bătut în poartă acestora, pentru a le atrage atenția cu privire la încălcarea prevederilor legale în privința gestionării deșeurilor.

De precizat că polițiștii locali aplică, săptămânal, în baza HCL nr. 77/2021, sancțiuni persoanelor fizice și juridice care scot gunoiul menajer în alte tipuri de recipienți, dar și pentru depozitarea improprie pe domeniul public a sacilor de gunoi.

Cetățenii nemulțumiți de acest ”fenomen” pot semnala  la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.