Un proxenet, fost spărgător de magazine, a fost trimis în judecată, la Mangalia, pentru conducerea unei mașini neînmatriculate și fără permis

0
2305

Un individ care credea că el nu poate fi prins de polițiști, a fost depistat în timp ce conducea o mașină fără a avea permis. Acesta este o cunoștință veche a polițiștilor, fiind recent trimis în judecată în stare de arest preventiv într-un alt dosar.

Magistrații Judecătoriei Mangalia au constatat, miercuri, 29 septembrie, legalitatea învestirii instanței cu rechizitoriul privindu-l pe Ionuț Paul Zorzoană, trimis în judecată pentru săvârşirea, în concurs şi în stare de recidivă, a infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Persoana în cauză se află în Penitenciarul Poarta Albă, în stare de arest, iar pe numele său mai sunt și alte dosare aflate pe rol

Într-unul dintre acestea, individul este trimis în judecată pentru trafic de minori și proxenetism, dar și pentru constituire de grup infracțional organizat.

Este vorba despre grupul format din Ionuț Paul Zorzoană, Valentin Constantin Scîrlențea, Cristian Iancu și Selda Dylara Molagean, cercetați în stare de arest.

Aceștia au fost arestați în luna august a anului trecut, în urma unor descinderi ale polițiștilor de la Crimă Organizată, coordonați de DIICOT, la mai multe locații din județele Constanța și Tulcea, de unde au confiscat telefoane mobile, bani (circa 800 de euro), un pistol cu aer comprimat, arme albe, documente și alte bunuri care fac obiectul cercetărilor. Printre alte acuzații, în sarcina lor s-a reținut că au exploatat sexual mai multe tinere, printre care și două minore, pe care le-au cazat în diferite locații de pe raza celor două județe.

În ceea ce-l privește pe Zorzoană, activitatea infracțională a acestuia se pare că a început mult mai demult, pe la începutul anilor 2000, când abia împlinise vârsta de 18 ani și când se ocupa de spargeri de magazine.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.