Poliţiştii şi jandarmii constănţeni au aplicat 66 de sancţiuni, în doar 24 de ore, în contextul verificărilor privind respectarea măsurilor impuse în pandemie

0
135
Imagine cu rol ilustrativ

Prefectura Constanţa a prezentat bilanţul infectărilor cu COVID, de la debutul pandemiei şi până în prezent. În acelaşi timp, precizează reprezentanţii Prefecturii, au continuat acţiunile oamenilor legii în contextul pandemic.

Astfel, în 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. “Tomis” Constanța, 66 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 3.500 de lei. De asemenea, forțele abilitate de control au verificat 70 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de sâmbătă, 24 iulie a.c., 300 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. “Tomis” Constanţa) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 665 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.