VIDEO Pompierii, alertaţi să intervină la Hotel Mercur din Eforie

0
419

Pompierii constănţeni au fost alertaţi, luni noapte, 6 spre 7 septembrie, să intervină în Eforie. Un incendiu cu degajare mare de fum i-a panicat pe turiști și angajați, o parte dintre ei refugiindu-se pe acoperișul hoteluluil.

Conform unui apel primit de militarii ISU Dobrogea, un incendiu a izbucnit la Hotel Mercur din Eforie Sud. La imobilul cu 44 de camere au fost trimise patru autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD, 2 sale SAJ Constanța și un număr total de 40 pompieri.

La momentul ajungerii la fața locului a echipelor de salvare, din cele 83 de persoane care se aflau în hotel – 79 turiști și 4 angajați ai hotelului, 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuați de către pompieri. Dintre cele 36 de persoane, 16 – 11 adulți, 4 copii și 1 sugar au fost coborâte de pe acoperișul hotelului unde se refugiaseră.

O singură persoană care a fost intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ, conștientă, cooperanta.

Incendiul a fost lichidat la ora 4.58, cauza probabila a incendiului fiind stabilită de către pompieri ca fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.