VIDEO: Oferta imobiliară din Dubai ajunge la Târgul Naţional Imobiliar din Capitală

0
537

În perioada 10-12 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului, în sala Unirii, are loc Târgul Naţional Imobiliar. În premieră, participă şi Emax Real Estate Dubai. Andreea Popa, reprezentantul Emax, va prezenta oferte imobiliare din Dubai.

Zeci de români au achiziţionat deja apartamente în Dubai, iar oportunitatea de a investi în Emirate a fost explicată de Andreea Popa în cadrul unui interviu acordat Focus Press. De ce să cumperi un apartament în Dubai? Pentru că nu ai impozit de plătit ca în România, pentru că poţi închiria 12 luni din an, pentru că luxul şi calitatea sunt garantate.

Preţurile nu sunt chiar mici, însă, dacă analizăm oferta din staţiunea Mamaia, constatăm că ar fi mai rentabilă o locuinţă în Dubai, cu toate facilităţile incluse: 100 de mii de euro pentru un studio de 32 metri pătraţi, utilat şi mobilat, 198 de mii un apartament de 50 de metri pătraţi, utilat, parţial mobilat – sunt doar două exemple din oferta propusă în Dubai.

Declaraţiile Andreei Popa, director executiv Emax Real Estate Dubai, le puteţi urmări în următorul VIDEO:

La Târgul Naţional Imobiliar ce are loc în Capitală, programuld e vizitare este: vineri – sâmbătă (10 şi 11 septembrie), între orele 10.00-19.00 şi duminică (12 septembrie), între 10.00 şi 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.