Pompierii constănţeni au donat pentru copiii bolnavi de cancer! Vă puteţi alătura şi voi proiectului Asociaţiei “Dăruieşte Aripi”: tratament la domiciliu pentru copiii bolnavi de cancer din Dobrogea

0
1768

Nu mai este mult şi se încheie campania de strângere de fonduri pentru un proiect care va ajuta sute de copii bolnavi de cancer!

Este vorba despre proiectul prin care Asociaţia “Dăruieşte Aripi” vrea să asigure continuitate pentru tratamentul la domiciliu al copiilor bolnavi de cancer din Dobrogea. Deplasarea la domiciliu a medicilor scuteşte de traume micuţii care au nevoie de consult de specialitate şi tratament ce poate fi făcut şi fără prezenţa în vreo unitate medicală.

Asociaţia “Dăruieşte Aripi” s-a înscris pe platforma https://swimathonbucuresti.ro. Până în prezent, au fost strânşi peste 63 de mii de lei. Ţinta este 80 de mii de lei. Aproximativ o mie de constănţeni au răspuns apelului de a dona: oameni simpli, politicieni (indiferent de culoarea politică), dar şi instituţii. Pompierii constănţeni din cadrul Detaşamentului “Slt. Fripis Marius Daniel” se numără printre cei care s-au mobilizat şi au contribuit pentru această cauză nobilă, lucru pentru care le mulţumim din toată inima, în numele copiilor bolnavi de cancer:

Şi voi puteţi contribui! Nu contează suma, pic cu pic se adună mult şi putem transforma proiectul dedicat copiilor într-o reuşită! Haideţi să îi ajutăm pe aceşti copii să creacă mari şi sănătoşi!

Donaţi aici:

Echipa Focus Press

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.