RAJA a semnat contractul de reabilitare și modernizare a stației de epurare din Onești

0
529

Reprezentanții RAJA S.A. și președintele CJC, Horia Țuțuianu s-au întrunit vineri, 26 iunie a.c., începând cu ora 10:00 vineri pentru semnarea Contractului de lucrări “Reabilitarea și modernizarea stației de epurare din municipiul Onești”, componentă a ProiectuluiDezvoltarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Municipiul Onești în perioada 2014-2020”.

Cu această ocazie a fost organizată și o conferință de presă.

Actuala Stație de Epurare din Onești a fost construită în perioada 1948-1953 și modernizată în anul 1976. A fost proiectată să trateze și să elimine apa menajeră uzată și apa industrială de pe platforma petrochimică  Borzești, fiind o stație cu tehnologie învechită care necesită ample lucrări de reabilitare și retehnogizare.

Prin contractul de lucrări ”Reabilitare și modernizarea stației de epurare din municipiul Onești”, în valoare de 80.128.971 lei, RAJA S.A. va construi o stație de epurare cu o capacitate de 41.500 de locuitori echivalenți, conform ultimelor tehnologii în materie, ce va beneficia de o treaptă terțială cu dezinfectare UV a efluentului.

Obiectivul general al contractului este asigurarea implementării corespunzătoare a proiectului ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în municipiul Onești în perioada 2014-2020”, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii în sectorul de apă și canalizare în Onești.

RAJA anunță reabilitarea unei noi stații de epurare

Publicată de Focuspress pe Vineri, 26 iunie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.