Pompierul tulcean Florin Ene, luat cu elicopterul de la un incendiu, are nevoie de sânge

0
4026
Florin Ene are nevoie de ajutor

În timpul unei intervenții la un incendiu în localitatea Crișan, unul dintre pompieri, Florin Ene a căzut secerat la pământ. A fost luat cu elicopterul SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din capitală. Apropiații spun că are doar 10% șanse de supraviețuire și fac un apel public pentru a se dona sânge pentru acesta.

Reprezentanții ISU Delta Tulcea au anunțat la momentul respectiv că în urma prezentării unei stări de rău, „unul din colegii noștri a necesitat asistență medicală, ulterior fiind preluat de elicopterul SMURD. În acest moment, starea sa de sănătate este atent monitorizată de către medicii Spitalului Clinic de Urgență Floreasca“.

Starea pompierului pare însă să fie gravă, pentru că apropiații săi fac apel în mediul online pentru a se dona sânge.
.

„ El este FLORIN ENE și de meserie se intitulează SALVATOR DE VIEȚI !!!!

Șansa lui să se întoarcă lângă cei dragi și să ajungă în continuare la oricare dintre noi să ne salveze și să ne aducă acasă la ai noștri stă într-o donare de sânge!!!

Este o mână de om care a fost preluat de către colegii lui de la SMURD pentru că a încercat să fie OM, ca de fiecare dată, și să își ajute colegii la stingerea unui incediu…

Șansele lui de viață acum… 10%… avem puterea să fim mai buni și să mărim aceste șanse !!! Florin vă va mulțumi cu siguranță !!!

A fost rai și iad pe o bucățică de pământ din Deltă în timp ce ardea casa în care a intrat sufletul ăsta de băiat!

Viața și moartea s-au jucat fatal în fața tuturor într-un mod nedrept și chinuitor… L-au scos colegii pe brațe, i s-a făcut rău, a stat puțin la aer, a băut o gură de apă și s-a întors să ajute colegii până a căzut de tot…

Nu ai voie să te risipești Florin !!! Trebuie să te întorci acasă !!! Mai ai multe vieți de salvat !!!!“

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.