Ponta: “Toată lumea profită de pandemie ca să îşi protejeze economia, noi suntem singurii care profităm de pandemie ca să ne-o vindem pe 2 bani”

0
214
Victor Ponta, liderul Pro România. FOTO Cătălin SCHIPOR

Noile măsuri anunţate prin intermediul Hotărârii nr. 49 din data de 13.10.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, a general reacţii.

Victor Ponta a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate: “Mi-a spus un prieten din HoReCa despre măsurile anunţate de Cîţu că închide. Nu îl ajută că nu ii ia profitul, că n-are niciun profit. Or să vină Starbucks, francezi, polonezi şi ne cumpără pe toţi la 2 bani, nu la 10. Când au apărut marile lanţuri internaţionale, ce s-a întâmplat cu magazinele mici? S-au închis. După 1 ianuarie. Umflă TVA. Asta-i prima măsură care se ia, e cea mai simplă. Eu am încasat mai mult cu 9% decât cu 24% şi i-am omorât şi pe evazionişti. M-a ajutat Gelu Diaconu, SRI, mi-au dat oameni. Între timp SRI a plecat de la ANAF, acolo sunt toate pilele, s-au schimbat pilele de la PSD cu cele de la PNL si nu mai încasăm nimic, 0 lei. Toată lumea profită de pandemie ca să îşi protejeze economia, noi suntem singurii care profităm de pandemie ca să ne-o vindem pe 2 bani. Aţi mai auzit o singură ţară în care Guvernul dă OUG peste Parlament ca să-şi vândă activele de la companii? Au dat OUG pe 25 si care a fost rezultatul pe 27? S-a dus lumea să îi voteze. Pe 6 decembrie chiar cred că trebuie să existe o alternativă. Să vedem şi câţi merg la vot. Eu sper ca oamenii să vină la vot pentru că nu mai vin in următorii 4 ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.