Posesor de Audi, perfect sănătos, parcare pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi

3
2022

Mai avem mult până să învăţăm, ca naţie, ce este acela respectul şi să înţelegem nevoile semenilor, să respectăm reguli minime de bun simţ.

Probabil că este neplăcută această generalizare, dar haideţi să ne uităm cum procedăm când mergem în zone precum Vadu sau Corbu: lăsăm mormane de gunoi în urma noastră; aruncăm mucuri de ţigară pe geamul maşinii sau parcăm pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi. “Hai, dom’le, că acum am parcat şi eu… e prima dată, nu era nimeni care să aibă nevoie de locul ăsta” – este un comentariu des întâlnit, dar care arată cât de mult înţelegem reguli sau cât de mult ne pasă! Vineri seara, în parcarea de la Lidl din zona Energia au fost surprinse imaginile alăturate, iar după cum se poate observa, tânărul din imagini nu are vreun handicap! La fel, nici tânăra care îl însoţeşte. Ce le lipseşte este însă bunul simţ.

A.C.

Citește și:

3 COMENTARII

  1. Handicapul este de mai multe tipuri. Atata timp cat persoana respectiva poseda certificat de handicap, i se elibereaza de la primarie autorizatie de parcare pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati. Ati verificat daca are in bord acel cartonas albastru?
    Desi parchez acolo destul de rar, doar cand nu gasesc locuri libere, se gaseste cate un “justitiar” sa ma ia la rost. Sunt satul de dat explicatii. Documentati-va inainte

  2. Ca știrea să fie concludentă, era nevoie și de o poză cu parbrizul / bordul din care să se vadă că nu avea cardul / legitimație pentru persoane cu dizabilități.
    Iar handicapul nu e întotdeauna vizibil, fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.