Povestea terifiantă a două minore din Mangalia obligate să se prostitueze la Suceava! Proxeneții au fost filați aproape trei ani

0
3871
Sursa foto: monitorulsv.ro

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au în desfășurare o amplă anchetă privind nouă indivizi din Mangalia, acuzați că plasau fete în apartamente din diferite județe din țară, pentru sex pe bani, municipiul Suceava fiind piața cea mai bună a acestora, unde se obțineau cele mai mari tarife, după cum a arătat cotidianul Monitorul de Suceava.

Fetele practicau ceea ce anchetatorii denumesc turism sexual, fiind mutate periodic dintr-un județ în altul, pentru ca afacerea să fie cât mai greu de ”dibuit” de structurile de combatere a crimei organizate.

Au fost racolate de mici și făceau sex zilnic de la 07:00 dimineața la 02:00 noaptea

Una din minore, recrutată de la Mangalia a ajuns la Suceava în martie 2017, fiind transportată, rezultă din ancheta DIICOT, de doi dintre proxeneți – Ramazan Cabirbedi-Aihan (zis Nebunu sau Aihan) și Cadîr Geilan (zis Guvide sau Cap mare). Cei doi s-ar fi ocupat de închirierea apartamentului și de postarea pe publi24.ro a anunțului cu numărul de telefon al fetei. Din cercetări rezultă că cei doi o instruiau cum să dialogheze cu clienții, îi procurau lenjerie intimă, șervețele umede și prezervative, o supravegheau, stabileau tarifele, și intervalul orar zilnic în care minora trebuia să practice prostituția. În final, mai susțin procurorii DIICOT, cei doi percepeau banii încasați.

Programul de sex al minorei era între orele 7.00 dimineață și 2.00 noaptea, în funcție de cererea clienților, tarifele fiind între 200 și 400 de lei, după tipul de sex și timp, care însă nu putea depăși o oră. Un amănunt important este că minora era racolată încă din 2014, rezultă din cercetări, de când avea 14 ani, proxeneții profitând de faptul că aceasta nu se înțelegea cu părinții și dorea să plece de acasă.

A doua minoră, tot de 17 ani, recrutată de la Costinești, care s-a prostituat în același apartament, a ajuns la Suceava în iunie 2017 și ar fi stat în zonă, la anumite intervale, până în mai 2018. Din datele structurilor de combatere a crimei organizate rezultă că fata era instruită cum să dialogheze cu clienții, de inculpatul Cadîr Geilan, care o supraveghea, stabilea tarifele și intervalul orar zilnic în care trebuia să practice prostituția și, în final, îi percepea banii încasați de la clienți.

Minora a întreținut cu diverși bărbați raporturi sexuale zilnic, în intervalul orar 10.00-0.00, tarifele practicate fiind de 150 de lei pentru un singur act sexual normal sau oral protejat și 250 de lei pentru o oră. Din probele strânse, anchetatorii au putut stabili că aceasta a obținut în circa 3 luni de zile aproximativ 90.000 de lei, cel puțin aceasta fiind suma remisă inculpatului Cadîr Geilan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.