Prefectul Constanței a făcut rapelul si nu are reacții adverse

0
153
Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa

Astăzi, prefectul județului Constanța a primit doza de rapel cu vaccinul Comirnaty, dezvoltat de Pfizer și BioNTech. Reprezentantul Guvernului în teritoriu se declară mulțumit de cum se desfășoară activitatea de vaccinare în județ.

Prefectul Silviu-Iulian Coșa speră că la nivel de județ se va ajunge la 40 de fluxuri de vaccinare la Pavilionul Expozițional.

„După prima doză de vaccin, primită la spitalul militar modular, astăzi am ajuns la rapel, în alt centru, cel în care se vor imuniza foarte multe persoane din municipiul Constanța. Sunt mulțumit de ce am văzut, fluxurile funcționează bine, iar în scurt timp vom avea încă 6 cabinete de vaccinare, ajungând, astfel, la 14 persoane care pot fi vaccinate concomitent. Odată cu demararea celei de-a treia etape în această primăvară, vom ajunge până la 40 de fluxuri, adică peste 2.800 de oameni vor putea fi vaccinați la Pavilionul Expozițional, în fiecare zi. De asemenea, când vorbim de un număr mare de fluxuri într-un singur amplasament, este mai ușor de gestionat, din punct de vedere logistic, din punct de vedere al siguranței sanitare, cât și în ceea ce privește calitatea serviciilor și confortul pacienților.

Pe lângă centrul din Constanța, avem deja funcționale 4 locații în județ, cu 10 cabinete de vaccinare și avem autorizate 6 alte centre, cu peste 20 de fluxuri.

Îi încurajez pe constănțeni să discute cu medicul de familie, să consulte platforma de programări, să-și ia informațiile din surse sigure. Cu ajutorul campaniei de vaccinare și cu ajutorul măsurilor de prevenție vom reuși să ne întoarcem, cu pași mici, dar siguri, la normalitate. Țin să mulțumesc corpului medical, care dă dovadă de o implicare exemplară, dar și autorităților locale și județene pentru eforturile depuse.”, a declarat prefectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.