Șoșoacă, exclusă din AUR. Motivul: participarea la o paranghelie cu lăutari

0
591

Deputatul A.U.R. Dan Tănasă a confirmat că Diana Șoșoacă a fost exclusă din partid, la propunerea liderilor Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

„Doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului“, a explicat deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Dan Tănasă.

Potrivit acestuia, au existat mai multe discuții cu avocata Șoșoacă cu privire la comportamentul său, dar aceasta nu ar dori să respecte regulile impuse de partid.

„Domnii Tîrziu și Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook.

S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări, în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a mai spus Dan Tănasă, la Antena 3.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.