Prefectul Constanței, despre sărbătorile pascale petrecute în izolare: “Sunt convins că acest episod nu se va repeta; să ne păstrăm credința”

0
272

Românii au petrecut primul Paște în izolare. Prefectul George Sergiu Niculescu este convins de faptul că acest episod nu se va repeta. Reprezentantul Guvernului în teritoriu îi îndeamnă pe constănțeni să fie responsabili și să-și păstreze credința, pentru că în astfel de momente credința este pusă la grea încercare.

Iată mesajul prefectului pentru constănțeni:

“Dragii mei,

Niciunul dintre noi nu și-a imaginat, cu câteva luni în urmă, că astăzi, în cea mai importantă zi din an pentru credincioșii din România, o să trăim niște momente unice. Dacă cineva m-ar fi întrebat cum îmi voi petrece Sărbătorile Pascale, răspunsul ar fi fost unul simplu: în familie, alături de părinți și de prieteni. Dar situația în care suntem puși, astăzi, nu mă descurajează, iar voi toți trebuie să simțiți la fel: că vom trece, împreună, peste!

„Împreună”, un cuvânt pe care îl simțim tot mai departe, acum. Nici eu nu îmi pot vedea persoanele dragi, nu pot fi lângă ele, pentru că vreau să le protejez, așa cum faceți mulți dintre voi, sunt sigur. Dar iată că anul acesta ne sacrificăm. De ce? Pentru a ne bucura de următoarele sărbători, pentru a fi sănătoși și fericiți, ÎMPREUNĂ!

Sunt convins că acest episod nu se va repeta. Vom privi în urmă și vom ști că am învins, noi toți, o amenințare reală și extrem de periculoasă. Sunt sigur că vom fi reuniți, în viitorul apropiat, cu cei dragi. Pentru toate acestea, trebuie să fim responsabili și să ne păstrăm credința! Pentru că, în astfel de momente, credința este pusă la grea încercare. Vă sugerez să vă gândiți astăzi la cei dragi, să discutați cu ei la telefon, prin apeluri video, sau cum doriți dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, mă simt onorat de faptul că, anul acesta, indiferent de context, vă pot face o urare din suflet, în calitate de #prefect al județului Constanța. Sărbători fericite, lumină în suflet, multă sănătate și împliniri, alături de cei dragi vouă! Hristos a Înviat!
#TotulVaFiBine #PăstrațiCredința #ÎmpreunăReușim“.

Peste 100 de constănțeni vindecați de coronavirus

Tot prefectul a ținut să anunțe că, la nivelul județului Constanța, s-a depășit pragul de 100 de persoane vindecate de noul coronavirus! “În total, sunt 104 persoane care au câștigat această luptă! Este, în principal, meritul personalului medical profesionist și dedicat, care indiferent de caz, de zi, de greutățile întâmpinate, a tratat fiecare bolnav cu multă dăruire! Nu uitați să păstrați credința și speranța în suflet! #TotulVaFiBine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.