Prefectul judeţului, precizări referitoare la măsura de carantinare a municipiului Constanţa: care sunt paşii în vederea adoptării acestei măsuri

0
2451

Municipiul Constanța va intra în carantină, Institutul Național de Sănătate Publică avizând această măsură. Joi, 19.11.2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va vota propunerea de carantinare, iar hotărârea va fi trimisă Departamentului pentru Situații de Urgență, pentru emiterea ordinului de carantinare.

Instituția Prefectului – Județul Constanța a confirmat existenţa unui aviz oficial al Institutului Național de Sănătate Publică. Joi, 19.11.2020, se va întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța, în baza acestui document, și va vota propunerea de carantinare a municipiului-reședință de județ. Hotărârea C.J.S.U. va fi trimisă Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care va emite ordinul de carantinare în cel mai scurt timp.

“Solicitarea este menționată în rata de incidență, zilnic se face analiza de risc, iar avizul a venit seara. Nu există decizie de carantinare, nici măcar propunere, aceasta este făcută de CJSU, ordinul este emis de DSU”, a transmis, pentru Focus Press, prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.