Valentin Trofin (PRO România): “Testarea în masă este o necesitate!”

0
160

Avocatul Valentin Trofin, candidat din partea PRO România Constanța pentru Camera Deputaților, propune testarea în masă a românilor, în cel mai scurt timp, pe modelul Slovaciei, pentru a scurta perioada de blocaj.

“Modelul pe care l-a oferit Slovacia este unul de succes. Dacă testăm toată populația României în câteva zile, luăm măsurile imediat, apoi avem o imagine completă a situației și nu mai blocăm economia sau viața socială. Ceea ce vedem astăzi în țara noastră este un alt pas spre un lockdown prelungit. Așa ceva trebuie evitat”, explică Valentin Trofin, candidat PRO România pentru Camera Deputaților.

Acesta mai spune că statul trebuie să deconteze toate testele pentru SARS-COV2, așa cum se întâmplă în celelalte țări europene. După testarea în masă, perioada de carantină pentru cei depistați ca purtători ai virusului ar fi de 14 zile, iar astfel s-ar opri răspândirea comunitară și, după cele două săptămâni, viața tututor ar putea reveni la normal. Astfel s-ar evita prelungirea măsurilor restrictive.

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.