Prefectul Silviu Coșa, despre bilanțul incendiului care ne-a șocat: “150 de apartamente nelocuibile, 8 victime spitalizate temporar, aproape 300 de oameni pentru care sărbătorile de iarnă au fost ruinate”

0
642
Silviu Coșa, prefectul județului Constanța

Prefectul Constanței, Silviu Iulian Coșa, susține că 150 de apartamente au rămas nelocuibile, 8 victime au fost spitalizate temporar, iar pentru aproape 300 de oameni sărbătorile de iarnă au fost ruinate. Este bilanțul incendiului care noaptea trecută ne-a șocat, pe fiecare dintre noi.

“Am fost prezent la fața locului, încă din timpul nopții și m-am asigurat că toate instituțiile abilitate sunt concentrate 101% pe limitarea efectelor incendiului. Ca de obicei, pompierii, polițiștii și paramedicii au fost prompți, au acționat eficient, altfel puteam vorbi acum de o reală tragedie. Ca prefect, mi-a venit misiunea să pun toate autoritățile implicate în legătură, pentru fluiditatea acțiunii. Apoi, am discutat cu reprezentanții Armatei, care mereu ne ajută, să găsim soluții temporare de cazare, ceea ce s-a și întâmplat (la spitalul modular de pe stadionul Portul). Totodată, am fost în contact permanent cu reprezentanții Primăriei Constanța pentru găsirea soluțiilor de cazare pe termen mediu. Mai departe, administrația locală va gestiona această situație, iar noi vom facilita orice acțiune care poate ajuta familiile năpăstuite cu doar câteva zile înaintea sărbătorilor de iarnă”, susține prefectul Constanței.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.