Prefectura Tulcea a dispus controale pe linia prevenției COVID-19 în mijloacele de transport în comun

0
73
Polițiștii au verificat mijloacele de transport în comun. FOTO Prefectura Tulcea

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, politiștii tulceni împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare si pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecţia Consumatorului continuă desfăşurărarea de activităţi de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În acest sens, sunt desfăşurate în continuare activități de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase.

De asemenea forţele angrenate în aceste activităţi continuă şi verificarea mijloacelor de transport în comun, pentru a se asigura că măsurile impuse pe perioada stării de alertă sunt respectate.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară, de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor continua desfășurarea de activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus“, au transmis reprezentanții Prefecturii Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.