Prefectura Tulcea a intrat în posesia stocurilor de măști de protecție, mănuși și dezinfectant pentru secțiile de votare

0
497
Stocuri de mănuși, măști de protecție și dezinfectant. FOTO Prefectura Tulcea

Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea a preluat de la Direcția de Sănătate Publică Tulcea un prim stoc de 40.700 măști de protecție, pentru organizarea în condiţii de siguranţă a alegerilor de duminică, 27 septembrie 2020. Numărul măştilor de protecţie urmează a fi suplimentat în zilele următoare.


De asemenea, de la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea au fost recepţionate şi primele cantităţi de material dezinfectant, pentru mâini şi suprafeţe, respectiv peste 3500 de litri, urmând ca cel mai probabil mâine, 23 septembrie 2020, să fie recepţionat şi restul materialelor de protecție sanitară, respectiv mănuși.

Toate acestea vor fi distribuite membrilor birourilor electorale, personalului tehnic auxiliar, persoanelor acreditate, delegaților acreditați, operatorilor de calculator, personalul de pază și, nu în ultimul rând, alegătorilor, ÎN MOD GRATUIT, în ziua alegerilor, respectiv în data de 27 septembrie 2020.

„Buletinele de vot, ștampilele de control ale secțiilor de votare, ștampilele cu mențiune VOTAT, autocolantele și materialele sanitare se află depozitate sub pază militarizată permanentă şi vor fi distribuite către circumscripţiile electorale iar de acolo către cele 204 secţii de votare din judeţul Tulcea în zilele de joi, 24 septembrie 2020 şi vineri, 25 septembrie 2020“, au precizat reprezentanții Prefecturii Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.