Premierul Florin Cîțu a cerut demiterea conducerii Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

1
2398
Premierul Florin Cîțu a cerut demisia managerei Stela Halichidis de la Boli Infecțioase-Constanța

Premierul Florin Cîțui-a cerut primarului Constanței, Vergil Chițac, să o demită din funcție pe Stela Halichidis, managera Spitalului de Boli Infecțioase, în urma incendiului de vineri, 1 octombrie, care a luat 7 vieți.

Premierul a precizat că este de neacceptat să se întâmple astfel de lucruri în spitalele din România.

Este de neacceptat să se întâmple astfel de lucruri în spitalele din România. Este o realitate pe care încercăm să o modificăm după 30 de ani în care nu s-a făcut nimic în România. Nu mă pronunț în cazul incendiului. Aștept ancheta. În ceea ce privește informațiile pe care le am eu, l-am sunat pe primarul de la Constanța, Vergil Chițac, și i-am cerut să o demită pe doamna manager a Spitalului de Boli Infecțioase. Cei responsabili vor plăti, a spus Florin Cîțu.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Draga domnule Citi premier care time cu dinti de scaun cunosti dumneata ce a facut aceasta dna meneger :-/.S au doar dai înainte cu mincatul de maron.Vezi declarația primarului cu cea ce sa facut abia atunci sa exagerezi cu halatul de kkat.Demisia făcătorul de nimic.Ma incerca grav o stare de REGURGITIE de cite ori i ti vad moaca scabroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.