Preoții Cătălin Moroșan și Gabriel Lupașcu au ajutat familiile nevoaiașe din Constanța și Murfatlar

1
1089

Preoții din județul Constanța continuă să fie alături de cei aflați în suferință. Familiile nevoiașe au primit de sărbători pachete. Preotul Cătălin Ioan Moroșan, parohul Bisericii “Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Constanța, și preotul Gabriel Alexandru Lupașcu, parohul Bisericii “Nașterea Maicii Domnului” din Murfatlar, au vizitat mai multe persoane defavorizate, oferindu-le cele necesare pentru masa de Crăciun.

Parohia “Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Constanta a împărțit 15 pachete cu alimente pentru câteva familii defavorizate din parohie, dar și unei familii cu 6 copii. Micuții au primit o tabletă pentru a putea participa la orele online.

Am oferit la copii haine și alimente. Am dus pachete la Murfatlar, la o familie numeroasă, în parteneriat cu parohia “Nașterea Maicii Domnului”. De asemenea, am împărțit și 15 pachete consistente la familiile defavorizate din Parohia “Sf. Arhidiacon Ștefan” din Constanța, zona Gării. Duminică, 17 decembrie a.c., avem hramul parohiei “Sf. Arhidiacon Ștefan”, la care va participa Înalt Prea Sfințitul Teodosie, preoți și diaconi. Vom pregăti pachete pentru creștini“, a declarat, pentru Focus Press, preotul Cătălin Ioan Moroșan, parohul Bisericii “Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Constanța.

Părintele transmite constănțenilor pace și binecuvântare: “An nou și binecuvântat să aibă toți, credință și nădejde la Dumnezeu”.

Facem precizarea că la Murfatlar a avut loc și un concert de colinde susținut de Corul ”Noi ostași ai lui Hristos”, în Biserica “Nașterea Maicii Domnului”, sub îndrumarea părintelui Alexandru Gabriel Lupașcu.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări sfinților părinți! Să vă dea Dumnezeu sănătate multă și putere sa puteți sluji si ajuta pe mai departe! Ați adus fericirea și bucuria în acele suflete nevoiașe, cel mai frumos dar care l-ați făcut. Ma înclin, sărut mâna! La Mulți Ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.