Preotul Banu: “În Ajun de Crăciun am adus bucuria Nașterii Pruncului Iisus Hristos prin daruri la 30 de copii din satul Culmea. Am “colindat” cu șase PC-uri”

0
548

Preotul Claudiu Banu, parohul Bisericii “Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanţa, continuă să facă fapte bune. În Ajun de Crăciun, părintele a adus bucuria Nașterii Pruncului Iisus Hristos prin daruri la 30 de copii din satul Culmea.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, masă şi interior

Primiți cu colinda? În Ajun de Crăciun am adus bucuria Nașterii Pruncului Iisus Hristos prin colind și daruri la 30 de copii din satul Culmea. Am “colindat” cu șase PC-uri, dulciuri, alimente, hăinuțe, încălțăminte și jucării. Mulțumesc “spiridușilor” care m-au ajutat să facem o bucurie celor încercați de viață. Crăciun binecuvântat tuturor!“, transmite preotul tuturor enoriaşilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: dormitor şi interior

De asemenea, preotul continuă lucrările şi la Așezământul de Copii Abandonați și Mame aflate în dificultate “Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare” din Techirghiol, un vis, un obiectiv social-filantropic, un proiect ambițios pentru aceste vremuri dificile. “Crăciun binecuvântat tuturor donatorilor, sponsorilor, vouă tuturor celor ce ați făcut ca aceste imagini să fie reale. Un vis devenit realitate, Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate Techirghiol, un proiect ambițios, început în 2015 este aproape de finalizare. După Sărbătorile de iarnă reluăm activitatea, nu mai este mult și pregătim data de 7 aprilie 2021, ca fiind ziua când vom inaugura acest Așezământ. Interiorul este finalizat, continuăm montarea mobilierului pe zona de parter, etajele 1,2 și 3. Lucrări de realizat în 2021: aplicarea decorativei când va permite vremea și montarea corpurilor de iluminat exterior, achiziționarea celor două centrale termice și montarea lor. Lucrări exterioare și anume: Construirea gardului, a curții ce va fi dotată cu pavele, cât și realizarea hidroizolației exterioare în partea cu demisol. Dacă veți considera că merită să vă alăturați demersului meu o puteți face prin sprijinirea continuării lucrărilor în contul Parohiei Sfântul Mare Mucenic Mina, Banca Românească RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000. Vă mulțumesc celor ce îmi sunteți alături! Pentru că ne pasă, nu stăm, lucrăm în folosul comunității cu drag și compasiune. Împreună facem minuni“, susţine preotul Claudiu Banu.

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.