Preotul Banu invită constănțenii la un nou proiect social-filantropic dedicat sărmanilor din mediul rural: “Un TIR de dulciuri pentru 1.000 de copii sărmani. Împreună putem orice”

0
1306

Preotul Claudiu Banu a demarat un nou proiect social-filanctropic dedicat sărmanilor din mediul rural. Parohul Bisericii “Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanța invită doritorii să sprijine acțiunea sa. Preotul susține că într-un TIR încap opt paleți de dulciuri, dar până în prezent are doar unul singur. Mai rămân de strâns șapte paleți de dulciuri până pe date de 12 decembrie. „Împreună putem orice”, spune preotul, care invită constănțenii să facă fapte bune pentru cei mici.

INVITAȚIE LA ÎNDULCIRE

Dragi prieteni, vă invit la un nou proiect social-filantropic dedicat copiilor sărmani din mediul rural, “UN TIR DE DULCIURI PENTRU COPIII SĂRMANI”. Despre ce este vorba? Vă propun să strângem împreună și să mergem cu un TIR de dulciuri la cel puțin 1000 de copii din satele județului Constanța, în zonele de sud și nord-vest ale județului. Proiectul este inspirat din cel precedent, “Încalță un copil sărman “, proiect ce a încălțat peste 1.500 de copii din satele defavorizate. Început proiect- 11 noiembrie. Final proiect- 12 decembrie. Livrarea TIR-ului de dulciuri- 13, 14 decembrie. Locația unde puteți aduce dulciurile este Biserica de lemn Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie. Colecta se va face în Biserică. Copiii se bucură de lucruri simple, gustoase. Deci vă invit să-l umplem peste 1000 de burtici cu dulciuri pe săturate. Mulțumesc tuturor pentru implicarea voastră“, a declarat preotul Banu, parohul care a inițiat și coordonează proiectul. 0723999296 – detalii privind campania umanitară.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.