Preotul Banu: “Mulțumesc din suflet organizatorilor Grillfest, care au donat produsele de carne rămase după eveniment Așezământului din Techirghiol “

0
138

Preotul Claudiu Banu a dorit să mulțumească din suflet organizatorilor Grillfest de pe plaja Reyna, care au donat produsele de carne rămase după eveniment Așezământului filantropic “Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare” din Techirghiol, proiect dedicat mamelor și copiilor aflați în dificultate.


Cantitatea donată asigură necesarul de carne pentru următoarele șase luni în Așezământul nostru. Mulțumesc frumos domnului Eugen Capră pentru donația consistentă.


Mulțumesc frumos doamnei Corina Martin, pentru faptul că a mijlocit ca aceste produse să ajungă în Așezământ, de unde beneficiarii proiectului nostru se vor hrăni cu aceste daruri, atât de necesare, zi de zi.


Mamele din Așezământ au pregătit toată resursa de carne în congelatoarele Așezământului filantropic. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți sprijinitorii Proiectului filantropic dedicat mamelor și copiilor aflați în dificultate“, susține preotul paroh Claudiu Banu. Cei care doresc să susțină beneficiarii așezământului, o pot face apelând numărul de telefon 0723999296.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.