Preotul care spovedea enoriașii butonând telefonul construiește un bloc de 7 etaje în Mamaia Nord

0
2952
sursa foto: captura YouTube

Investițiile imobiliare înfloresc în zona Mamaia Nord de ani de zile. Însă nu doar politicienii și oamenii de afaceri își dezvoltă afacerile în nordul litoralului, ci și persoanele ce îmbracă hainele sfinte. Surpriza vine din partea preotului, Salomia Andrei, ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că își spovedea enoriașii  în timp ce butona telefonul.

Recent la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a fost depus un anunț ce anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, respectiv nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective și unități destinate turismului cu spații comerciale și prestări servicii la parter și etajul 1, alcătuit din P+7Etaje în cadrul parterului în limita legală admisă de suprafața, branșamente utilități, organizare de șantier”, propus a fi amplasat pe strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari, nr. FN, parcela A158/5, zona Mamaia Nord, orașul Năvodari.”

După aceste etape urmează ca beneficiarii, Salomia Andrei, Salomia Valentina și societatea Fox Concept Invest SRL vor depuse la instituția abilitată de mediu memoriul de prezentare al proiectului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța de pe strada Unirii numărul 23, din municipiul Constanța, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.09.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ), iar data afişării anunţului pe site este data de 8 septembrie a.c..

Precizăm că preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire însă și fost consilier local în orașul Năvodari. Fața bisericească nu se află la prima investiție în turism, fiind  deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor. Totodată acesta deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

Societatea asociată în proiect este din Oradea.

Fox Concept Invest SRL a luat naștere în anul 2016 și are sediul social în Oradea. Administratorii și totodată asociații firmei sunt Puscaș Andreea-Maria și Ursu Gabriela-Adriana.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.