Preotul Claudiu Banu: “Lucrările la Așezământul de Copii abandonați și Mame aflate în dificultate merg mai departe. Suntem aproape de punctul final, inaugurarea acestui Așezământ”

1
1062
Preotul paroh Claudiu Banu

Lucrările la Aşezământul de Copii abandonaţi şi Mame aflate în dificultate de la Techirghiol merg mai departe în ciuda situaţiei dificile prin care trecem din cauza pandemiei de COVID-19. Preotul Paroh Claudiu Banu susţine că lucrările sunt aproape gata.

Vă îmbrățișez pe toți. Aveți grijă de sănătatea voastră. Lucrările la Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate merg mai departe, în ciuda situației dificile prin care trecem, lucru posibil prin implicarea a cât mai multor persoane care simt ca mine în acest frumos proiect social-filantropic. Cu fiecare zi ce trece, suntem cât mai aproape de punctul final, inaugurarea acestui Așezământ. Cu nădejde, cu credință și cu dragoste îndrăznim să vedem un orizont luminos în fața noastră, cu ajutorul lui Dumnezeu. Care vă doriți și aveți disponibilitate să sprijiniți, o puteți face în contul Parohiei Sfântul Mare Mucenic Mina, Banca Românească RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000. Vă mulțumesc și să facem bine împreună“, susţine preotul paroh Claudiu Banu.

Alexandra VASILE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.