Preotul Salomia de la Năvodari, AMENDAT! IPJ face anchetă la Postul de Poliţie după incidentul de la biserică

1
3391
Andrei Salomia, sursa foto: gazetadenavodari.ro

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 11.30, polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi adunat mai multe persoane, în zona unei biserici din centrul localității.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști locali s-au deplasat la fața locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare.

În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, transmite IPJ Constanţa.

Tot în cursul zilei de vineri, conducerea I.P.J. Constanța a dispus efectuarea de verificări la Poliția orașului Năvodari, în vederea stabilirii modului în care au fost amplasate echipajele de forțe de ordine pentru ziua în curs.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Dar de ce nu spuneti adevarul pana la capat? Popa Salomia (cel ce spovedea cu ochii in telefon in timp ce vorbea cu …..pe whatsapp si Teodosie spunea prin comunicatorul lui Tanasescu ca defapt il sunase o baba bolnava) face parte dintr-un grup infractional organizat unde este doar o sageata …Matei Nicolae & co acoperit din umbra de ….Teodosie. Toti astia fac parte din mafia imobiliara filiera PSD din Mamaia Nord-Navodari, acoperiti de șefu D. Sageata asta de Salomia este implicat in nenumarate scandaluri, fiind incomod si dezonorant pentru toti preotii din Navodari si nu numai. Salomia face jocurile murdare a mafiei din Navodari si un intermediar intre mafiotii din Navodari si Constanta. Nu uitati ca atat Teodosie cat si Salomia nu au respectat si nici nu vor respecta vreodata ordonante militare sau legi caci ei insisi sunt legea dupa cum sustin. Salomia nu o sa pateasca nimic nici de data aceasta caci mafia este mai presus de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.