Președintele ANPC: „Dacă ar fi să dau o denumire litoralului românesc ca țară aceasta ar trebui să se numească Controversia sau Dughenia“

4
6722
Litoralul românesc - Foto. minimap.ro

Președintele ANPC și reprezentanții ANSVSA au luat la pas litoralul românesc și concluziile controalelor nu sunt unele fericite.

Ministerul Turismului, Autoritatea Sanitar Veterinară (ANSVSA) și din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului din Constanț au demarat acțiunea “La pas pe litoral”.

„Teza tuturor măscăricilor ce își doresc acoperite neregulile este aceea că eu și autoritatea pe care o reprezint distrugem șansele litoralului în condițiile în care acest bazar este motivul real a distrugerii uneia dintre cele mai frumoase zone!

România trebuie să reintre în administrarea reală a statului roman! Nu spun că nu trebuie date șanse operatorilor economici bine intenționați și celor care au încercat și încearcă din răsputeri să salveze turismul în România!

Plecând de la aceștia standardul trebuie să fie unul înalt pentru a recupera ultimii cel puțin 20 de ani pierduți! M-am obișnuit ca întâi să fiu înjurat și după aceea să se dovedească că avem dreptate atât ca autoritate cât și eu personal. Dacă ar fi să dau o denumire litoralului romanesc ca țară aceasta ar trebui să se numească Controversia sau Dughenia!“, susține șeful ANPC, Horia Constantinescu.

Video poate fi accesat aici.

A.V.

4 COMENTARII

  1. lua la suturi femeile sarace care nu aveau bani de sezlonguri, nu vedea dughenile, ca ereau ale lor. Nu esti cu pesedeaua, pleci din tara, aici s-a ajuns!
    Vad ca in sondaje boborul ii crediteaza tot cu 30%, asta este, mai este loc de prabusire.

  2. Da, asta este cea mai buna denumire Dughenia…pe Litoral bișniță este in floare și asta duce la prăbușirea turismului. Eu de mult timp nu îmi mai petrec concediul de vara in Romania și bine fac.

  3. Litoralul românesc este un amalgam de prost gust, speculă, prostituție economică și sărăcie , totul condimentat cu lipsă de civilizație, cocalarism , manelism și țărănie grobiană. Oare de ce vreo 3 milioane de români asaltează Grecia, Turcia sau Spania? Să nu mai vorbim de Bulgaria care are litoral tot la Marea neagră . Tot înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.