Președintele Asociației de Proprietari, Carol Daniel Calangiu, despre blocul distrus de incendiu: “Polaris ne-a ajutat foarte mult”

0
190

Echipele Polaris au continuat în aceste zile acțiunile de igienizare în zona unde s-a petrecut incendiul care a distrus un bloc din Constanța. Locatarii au primit și containere suplimentare pentru a depozita deșeurile rezultate în urma curățeniei.

Cu alte cuvinte, Polaris a salubrizat întreaga zonă unde a avut loc incendiul. Președintele Asociației de Proprietari, Carol Daniel Calangiu susține că: “Polaris ne-a ajutat foarte mult”.

Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul sărbătorilor de iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Contul bancar în care se pot face donații este activ din această dimineață. 13 familii s-au mutat deja în apartamentele din Mamaia puse gratuit la dispoziția lor.

Asistenții sociali din cadrul D.G.A.S Constanța țin legătura în permanență cu locatarii afectați de incendiu. Dacă mai există solicitări în acest sens, nu trebuie decât să comunice acest lucru. Între timp, la locul imobilului ars, echipele de curățenie continuă igienizarea iar cei de la RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă și canalizare.

Pentru că siguranța bunurilor rămase în urma incendiului este foarte importantă, echipajele Direcției Generale Poliția Locală sunt pe teren pentru a securiza zona, 24 de ore din 24.

Datele contului bancar sunt următoarele:

Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RONTitular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6. Contul este deschis la Banca Transilvania.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.