Peste 57.000 de lei s-au strâns din donaţii, în doar o zi, pentru blocul care a ars în Km 4-5

0
4250

După incendiul care a distrus un bloc în zona Kilometrul 4-5, constănțenii s-au mobilizat exemplar. Potrivit președintelui Asociației de Proprietari, Carol Daniel Calangiu, până în acest moment s-au strâns peste 57.000 de lei din donații, iar acești bani vor fi redirecționați către lucrările asupra imobilului afectat, urmând a fi contactate ONG-uri pentru a ajuta familiile ce nu dispuneau de asigurare facultativă.

„S-au strâns peste 57.000 de lei; în momentul acesta nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care ne ajută fie și cu un leu, orice sumă este extrem de importantă pentru noi și cu ocazia asta vreau să vă asigur că vom fi transparenți și vom distribui acești bani pentru interesul comun al asociației, adică pentru lucrări de îmbunătățire și reparații. Avem o discuție cu un ONG local de unde s-ar putea să primim donații și de acolo, iar acești bani ar putea fi distribuiți vecinilor noștri care nu au asigurarea aceea facultativă de pe urmă căreia puteau beneficia de reparații în locuință. Lucrările au evoluat foarte bine, nu puteam să cred că există atâta solidaritate în orașul ăsta. Aș menționa primăria orașului care ne-a ajutat extraordinar de mult și dragii noștri constănțeni, dacă ne puteți ajuta, și vă asigur că nici noi nu stăm cu mâinile în sân, pentru că și noi ne ajutăm pe noi. Pentru noi până la urmă contează și ajutorul sufletesc al dumneavoastră”, a declarat, pentru Focus Press, președintele asociației de proprietari, Carol Daniel Calangiu.

Contul bancar deschis pe numele Asociaţiei de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6 este activ începând cu data de 20 decembrie.

Contul este:

RO77BTRLRONCRT0525818102 RON

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.