Președintele CJC, despre incendiile dezastruoase: “Felicit echipajele ISU Dobrogea și SMURD. Este momentul să vorbim deschis despre necesitatea stringentă a realizării Spitalului regional la Constanța”

0
280

Acest sfârșit de săptămână a fost unul marcat de două incendii dezastruoase cu repercusiuni serioase asupra orașului Constanța și asupra județului nostru.

Ca fost salariat la Petromidia pentru mulți ani cunosc foarte bine riscurile acestei meserii și nu mă arunc să fac afirmații politicianiste cu privire la incendiul de vineri. În aceste două zile am fost în permanentă legătură cu managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Andrei pentru a mă asigura că cei răniți în incendiul de la Petromidia au cele mai bune îngrijiri atât la locul accidentului cât și în spital”, a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Șeful CJC a transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate și a dorit să-i asigure pe cei răniți și pe familiile lor că se face tot ce este omenește posibil în spital pentru recuperarea lor. “Cred cu tărie că este momentul să vorbim deschis despre necesitatea stringentă a realizării spitalului regional la Constanța, am atras atenția de foarte multe ori despre riscurile majore pe care județul nostru le are în ceea ce privește serviciile medicale și cu cât se întârzie acest proiect cu atât securitatea cetățenilor județului este expusă și mai mult. Astăzi s-a produs un alt incendiu de proporții la Fabrica de BCA a Celco S.A, care a fost stins în timp record și la care din fericire nu au fost raportate victime. Țin să felicit echipajele ISU Dobrogea și SMURD pentru acțiunile eficiente și profesioniste de intervenție, precum și pe toți factorii implicați în operațiunea de salvare“, a conchis președintele CJC.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.