Președintele CJC Mihai Lupu mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în campania electorală

0
58
Mihai Lupu. FOTO Valentin ISPAS

Pe scena Casei de Cultură, luni, 26 iulie a.c., a urcat și președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în cadrul alegerilor din Organizația Județeanaă PNL Constanța.

Acesta a mulțumit președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă, Sorin Ciutureanu, directorul OIL Terminal dar și primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni și locali care l-au ajutat să câștige această funcție.

În plus, acesta a mulțumit primarilor Florin Mitroi și Mugur Mitrana, care l-au convins să se reîntoarcă în politică. Mihai Lupu a părăsit PNL în 2016 din cauza lipsei rezultatelor pozitive în bătăliile electorale și a conducerii PNL mediocre, după părerea sa.

„Vreau să adresez mulțumiri lui Bogdan Huțucă, tuturor primarilor PNL din județ, viceprimarilor, consilierilor județeni și locali, precum și tuturor activiștilor, cărora nu am avut ocazia să le mulțumesc. Dar, în special, vreau să mulțumesc primarilor Florin Mitroi și Mugur Mitrana pentru că m-au determinat să mă întorc în politică. Aș vrea să-i mulțumesc și lui Sorin Ciutureanu și echipei de activiști care au muncit zi și noapte să avem un rezultat în acest județ“, a spus Mihai Lupu, președintele CJC.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.