Ca să nu plătească parcarea, și-a scos plăcuțele de înmatriculare

1
1588

Ca să nu plătească tarifele de parcare, un turist venit în Mamaia și-a demontat plăcuțele de înmatriculare. Totuși, polițiștii locali l-au identificat.

Inventivitatea românului nu cunoaște limite! Un turist venit în vacanță în stațiunea Mamaia n-a vrut să plătească tarifele de parcare, dar nici să fie amendat, așa că s-a gândit la o soluție: și-a demontat plăcuțele de inmatriculare.

Din nefericire pentru el, polițiștii locali l-au identificat în baza de date și l-au sancționat cu 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Mai mult, agenții Direcției Generale Poliția Locală au dispus și ridicarea mașinii și transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman nr. 1. Așadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulți bani din buzunar: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei.

„Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării! Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeți să plătiți prin card bancar, aveți posibilitatea plății pentru 6, 12 sau 24 de ore“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.