Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, discurs la final de mandat

0
197

În cursul zilei de joi, 24 septembrie, a.c., a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Constanța din actualul mandat. La finalul ședinței, Marius Horia Țuțuianu, cel care a fost președintele CJ a ținut un discurs prin care a le-a mulțumit tuturor consilierilor locali pentru echipa pe care au format-o.

În cei patru ani pe mandatului lui Țuțuianu au fost dezvoltate și implementate zeci de proiecte de aproximativ 700 de milioane de lei.

Timpul trece foarte repede și iată că am ajuns și la final de mandat. Au fost mai bine de patru ani cu multe promovări, cu un număr record de proiecte demarate. Vreau să mulțumesc echipei mele și aparatului administrativ al Consililului Județean. O contribuție importantă au avut-o și colegii mei, ceilalți consilieri județeni. Vă mulțumesc tuturor, indiferent de culoarea politică. Nu în ultimul rând, am apreciat foarte mult atitudinea presei constănțene, care atunci când am greșit m-a criticat și când am performat m-au elogiat. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să evoluez profesional”, a declarat Marius Horia Țuțuianu.

Declarațiile complete le puteți urmări în materialul VIDEO!

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.